Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (3.60 secunde)
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca 1.508 de alergatori au luat startul sambata, 22 august, incepand cu ora 08.00, in cadrul celei de-a 5-a editii a UNIQA Asigurari Bucharest FAMILY&10k.
Orange Romania va implementa in Romania noul iPhone 3G pe data de 22 august a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila.
in august va innopta pentru cateva seri chiar la noi in Capitala. ... Fanii artistului britanic il vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 august!
Concertul va avea loc luni, 19 august, la Sala Radio din Bucuresti.
Luna august poate fi momentul declansarii unor probleme serioase, care sa necesite interventia unui specialist. ... 23 iulie - 22 august DRAGOSTE: ... 23 august - 22 septembrie DRAGOSTE:
Concerte din cadrul Festivalului George Enescu ascultate in direct pe Bulevardul Artelor Zece concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, din ciclul Marile Orchestre ale Lumii prezente pe scena Salii Palatului din Bucuresti, vor putea fi ascultate in direct, in fiecare weekend, in perioada 30 august - 20 septembrie, in Piata Regiunilor de pe Bulevardul Unirii, informeaza un comunicat al Centrului Cultural Casa Artelor remis marti AGERPRES.
In consecinta, la 9/10 august 1601, Mihai Viteazu este ucis de generalul Giorgio Basta in apropiere de Turda.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura a fost vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Remember 31 August 2013 - Pentru martiriul sau, Mons. Vladimir Ghika este declarat Fericit Circa 10.000 de credinciosi au participat sambata, 31 August 2013, la Sfanta Liturghie solemna a beatificarii monseniorului Vladimir Ghika, celebrata la Bucuresti, in Pavilionul Central al Romexpo.
Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest. ... Festivalul are loc in perioada 2-4 august, pe malul Dunarii, in Calarasi, in apropierea Complexului Albatros Podul 4, situat pe Soseaua Chiciului nr.
Procurorii arata in rechizitoriu ca in noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort generat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, in timp ce se aflau in dormitorul matrimonial, discutiile au degenerat, context in care Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia".
Conform meteorologilor, in zilele de 13 si 14 august, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, iar in Oltenia, Muntenia, Banat, Dobrogea si sudul Moldovei, local, va fi canicula.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
In luna august, impreuna cu persoana iubita veti descoperi o noua definitie pentru expresia comunicare. ... Daca veti rata acea sansa, abia la sfarsitul lui iulie sau inceputul lunii august vor mai iesi ceva scantei romantice.
In august creste riscul traumatismelor. Afectiunile cronice se pot acutiza de la jumatatea lui august pana la sfarsitul lui septembrie. ... Pana in august, sub influenta lui Marte, va trebui sa elaborati o pozitie responsabila si activa fata de sanatate.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare de instabilitate atmosferica si disconfort termic pentru perioada 16 august, ora 14:00 - 17 august, ora 20:00.
In luna august energia si inspiratia de care beneficiati se concretizeaza in realizarea unor proiecte creative de mare anvergura. ... Incepand cu data de 11 august norocul este amplificat si prosperitatea ar trebui sa infloreasca.
Joi, 6 august si vineri, 7 august, in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei si jumatatea sudica a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, arata ANM.
In fiecare an, pe 6 august, crestinii praznuiesc Schimbarea la Fata a lui Iisus Christos, care are ca semnificatie momentul in care apostolii Mantuitorului, aflati pe muntele Tabor, s-au convins ca acesta nu este doar un prooroc al lui Dumnezeu, ci Fiul Sau.
Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august). ... Mama, sursa presupun credibila, mi-a spus ca m-am nascut in Sangeru, pe 14 august, intr-o odaie de casa taraneasca, asistat de o baba de pe ulita.
google-analytics.com